0 Artikelen - € 0.00
U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen
Home »
»

Betalen in onze webshop

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn biedt Pet Queen verschillende veilige betaalmethoden aan.
Zo kunt u bij ons betalen met Vooruitbetaling,  iDeal en Paypal.

Vooruitbetaling

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan petqueen.nl. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Pet Queen wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Onze bankgegevens

Bank : KNAB bank
IBAN : NL42 KNAB 0732 3801 89


iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Meer informatie over iDEAL 

Op www.ideal.nl vind u meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.


Paypal

Betalen via PayPal en/of Creditcard

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, marktplaats.nl, dcp-shop.nl en in vele andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van PayPal. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.nl vind u meer informatie over het PayPal-betaalsysteem.